PROIECTARE GENERALA 

Va punem la dispozitie servicii complete de proiectare.

PROIECT ARHITECTURA

Stabilirea conceptului de arhitectura dorit, intocmire schite conform dorintelor clientului, alegerea solutiilor arhitecturale optime impreuna cu arhitectul nostru.

PROIECT REZISTENTA

Proiectul de rezistenta are la baza conceptul de arhitectura si conform normelor tehnice in vigoare se stabileste solutia optima de proiectare, atat din punct de vedere structural, cat si din punct de vedere economic.

PROIECT INSTALATII

Proiectare instalatii apa-canalizare

Proiectare instalatii incalzire-gaz

Proiectare instalatii electrice

Proiectare instalatii ventilatie

NCS PROJECT & DESIGN 

Orice act de vanzare sau inchiriere care are loc fara existenta certificatului energetic este nul. Atat un audit energetic, cat si un certificat energetic pentru o constructie este realizat de catre un auditor energetic atestat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Dirigintele de şantier este autorizat de ISC să desfăşoare activitatea de dirigenţie de şantier şi este angajat de către investitor/beneficiar, cu obligaţii privind asigurarea verificării execuţiei corecte a lucrărilor de construcţii, pe tot parcursul acestora.Conform Legii 177/2015 care modifică şi completează Legea 10/1995 privind calitatea în construcţii, toate persoanele care vor să-şi construiască locuinţe,atat in mediul urban cat si in cel rural,  trebuie să angajeze un diriginte de şantier autorizat, a cărui principală responsabilitate e sa verifice calitatea lucrărilor. Serviciile de dirigenţie de şantier se tarifează în funcţie de mai multe criterii, însă cele mai importante sunt: distanţa până la locaţie, frecvenţa şi numărul de vizite în şantier, complexitatea şi tipul proiectului (casă, bloc sau hală). Dacă proiectul este complex, frecvenţa vizitelor pe şantier e mai mare.